Akupunktur i Frederikshavn – slip af med smerterne

Akupunkturbehandling vinder frem i hele landet, og hos mig her på Clinic Chi i Frederikshavn er listen over områder, der kan behandles, alenlang. Jeg kan hjælpe dig med akupunktur i Frederikshavn, herunder terapeutisk behandling af en lang række lidelser, der kan være svære at komme til livs med traditionelle, medicinske behandlinger. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker af med deres smerter via en effektiv behandling med udgangspunkt i vedkommendes konkrete situation, behov og sygdomshistorik.

akupunktur frederikshavn

Effektiv behandling med akupunktur

Akupunktur er en af verdens ældste behandlingsformer. Behandlingsformen har sin oprindelse i østen og er en del af TCM, Traditionel Kinesisk Medicin, hvor behandlingen er anvendt igennem årtusinder. Både behandlings- og diagnosesystemet er særegen, og her ligger én af grundene til, at den vestlige lægevidenskab generelt er blødt op for behandlingsformen.

Succestilfældene er mange, og rammerne for, hvilke lidelser der kan behandles, lige så brede. Som en af de førende klinikker med akupunktur i Frederikshavn er listen over lidelser, som jeg her hos Clinic Chi behandler, lige så lang; skavanker såsom tennisalbuer og astmatiske problemer, såvel som gigtsygdomme i muskler og led og migræne. Akupunkturbehandlingen har både mulighed for at fokusere bredt og lokalt.

Sådan virker akupunktur

Helt konkret virker akupunktur ved, at de sterile nåle, der anvendes, indsættes i områder, hvor de påvirker kroppens egne energibaner. Nålenes stimulerer kroppens egen, lokale produktion immunstoffer, idet antallet af hvide og røde blodlegemer forøges i området.

Således opstår der en antiinflammatorisk effekt, der virker over for den gene, der er til stede i det pågældende område i kroppen. På den måde har akupunkturen mulighed for at fokusere langt mere lokalt end visse former for medicinsk behandling vil kunne. Har du spørgsmål til akupunktur, eller er du i tvivl om, hvorvidt behandlingsformen er den rette for dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig – jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Nærværende og kompetent medarbejder

Har du nåleskræk, kan du sagtens lægge frygten på hylden. Selvom det er korrekt, at megen akupunkturbehandling centrerer sig omkring nåle, der ganske vist skal i huden, så er smerten og ubehaget minimalt. Nålene er til sammenligning med dem, læger bruger ved eksempelvis indsprøjtninger, ekstremt tynde. Samtidig indsættes de i det allerøverste lag af hud, mens akupunktørens kyndige hånd benytter en bestemt teknik, der minimerer ubehaget. Derved slipper du som patient for størstedelen af ubehaget – både umiddelbart og på sigt.

Er du på udkig efter kvalificeret akupunkturbehandling i Frederikshavn, kan du med fordel kigge forbi min klinik, jeg er uddannet inden for akupunktur og har mere end 19 års erfaring. Jeg står klar til at svare på dine spørgsmål og tager hellere end gerne et ganske uforpligtende møde omkring dine muligheder, så du forhåbentlig kan blive dine smerter kvit.

Som akupunktører er jeg hos Clinic Chi i Frederikshavn desuden RAB-godkendte, hvilket betyder, du kan få økonomisk tilskud fra Sygesikring Danmark til din akupunkturbehandling.