Akupunktur i Skagen – hurtig og effektiv behandling

Som behandlingsform og alternativ til medicinsk behandling vinder akupunktur bredere og bredere anerkendelse hos eksperter såvel som brugere landet over. Også i Skagen, hvor jeg hos Clinic Chi er blandt landsdelens førende klinikker. Både inden for akupunktur og anden terapeutisk behandling, hvor jeg i begge tilfælde har eksperter med mange års erfaring.

Mulighederne er mange, og ekspertisen er stor. Derfor er Clinic Chi det oplagte sted at starte et behandlingsforløb, hvad enten du prøver akupunktur for første gang, har erfaring med behandlingsformen eller søger noget helt tredje. Jeg står klar til at tage imod dig og ikke mindst din lidelse. Med udgangspunkt i en indledende, personlig konsultation, er jeg parat til at skræddersy et behandlingsforløb, der matcher netop dine behov. Hos mig kan du være sikker på at komme i gode og ikke mindst kyndige hænder – på en klinik, der garanterer ekspertise og grundighed.

akupunktur i skagen

Mange års erfaring med akupunktur

Hos Clinic Chi i Skagen er jeg certificerede behandler. Det betyder, at du roligt kan underkaste dig behandlingen – velvidende, at det er en kyndig hånd, der styrer nålene. Noget, der er alfa og omega, når det kommer til akupunkturbehandlingen, der gennem årtusinder har hjulpet patienter med alt fra småskavanker til deciderede sygdomme og svære lidelser. Både med henblik på patientens komfort og behandlingens faktiske effekt. Hos Clinic Chi har jeg som behandler helt og aldeles styr på at foretage den konkrete behandling, så du som patient hverken oplever noget væsentligt ubehag eller andre gener.

Listen over lidelser, jeg behandler, er ganske lang og rummer alt fra mindre sportsskader til større, varige skavanker såsom gigtrelaterede problemer og søvnløshed. Her på siden kan du ligeledes finde et indgående overblik over, hvilke behandlinger vi tilbyder, og en liste over lidelser jeg har erfaring med. Uanset om det, du ønsker behandling for, figuerer eller ej, er du mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om dine ønsker.

Sådan hjælper akupunktur

I forbindelse med din første behandlingsgang hos mig får du samtidig en indledende konsultation. Her udarbejder jeg en diagnose og giver dig dermed et overblik over dit behandlingsforløb, og hvordan du griber det an. I nogle tilfælde vil jeg fokusere lokalt, mens andre lidelser vil kræve et bredere fokus – med nåle i flere områder af kroppen.

De sterile nåle indsættes i det udsatte område, hvor de stimulerer kroppens egne immunstoffer. Altid kun i det allerøverste lag i huden, hvor vores akupunktør hurtigt, elegant og med et snuptag placerer dem. Der stikkes altså ikke så dybt, at det medfører decideret smerte. Nålene i huden medfører en antiinflammatorisk effekt, hvor antallet af røde og hvide blodlegemer øges og fokuseres, så der opstår en lokal heling. Nærmere bestemt hjælper akupunkturen kroppen til selvhjælp – ved at sætte den i stand til at hele målrettet.

Det betyder, at jeg kan målrette specifikke områder, som den medicinske behandling vil have svært ved. Kig endelig forbi Clinic Chi eller kontakt mig pr. telefon, hvis du er interesseret i yderligere information.