Glædelig jul og seneste nyt fra Clinic-chi

Clinic Chi Ønsker alle en glædelig jul og godt nytår. Kinarejse. Nye Qi Gonghold. Kosmetisk ansigts akupunktur. Rygbehandling med akupunktur.
 

Fantastisk lærerig rejse til Kina

Rejsen til Beijing bød på mange spændende oplevelser. Det vigtigste var at vi begge fik vores efteruddannelse og diplom i avanceret akupunktur, samt at jeg bestod Duan prøve i Qi Gong og Tai Chi.

Vi besøgte den forbudte by, den kinesiske mur og templer.  Den kinesiske kultur og filosofi ligger til grund for hele behandlingssystemet og akupunkturen.
Noget af det der fascinerede os mest var, at de brugte akupunkturen til at behandle næsten alle lidelser. Der er også et samarbejde med vestlig orienterede hospitaler og man bruger det bedste fra begge kulturer.

Der er forbavsede få der bruger Vestlig medicin til deres sygdomme. F.eks belv folk behandlet med akupunktur for både for højt blodtryk og diabetes 2 (sukkersyge). Smerter, stress og søvnløshed blev udelukkende behandlet med akupunktur og i nogle tilfælde også suppleret med urtemedicin.
De havde også fantastisk god effekt af at behandle ryg og iskiasproblemer med akupunktur, massage og cupping. Stort set alle patienter fik cupping uanset hvad de fejlede. (behandling med sugekopper på ryggen)
Har du lyst at læse mere om vores Kina rejse så kommer der en artikel i Skagen onsdag i morgen.

Qi Gong for et sundt liv

Qi Gong for et sundt liv

Mave/Baller/lår og Qi Gonghold starter i loop Frederikshavn. Det er ikke nødvendigt at være medlem af Loop for at deltage.Mave/baller /lår (MBL) – intens forbrænding –
hold starter 5. januar 2015.Optimal træning til vægttab eller hvis man ønsker at bevare den slanke linje.
Mave/baller /lår træning med lille bold og elastikker til god rytmisk musik. Sjovt og funktionelt.MBL :Mandage kl. 8.15-9.05 og onsdage kl. 17.00 – 17.50Qi Gong/Tai chi hold starter 5. januar 2015:Vi vil arbejde med en meget smuk serie. Qi Gong og Tai chi fremmer sundheden, skaber ro og balance i krop og sind.
Herigennem opnår vi styrke og energi.Qi Gong/Taiji:
Mandage kl 9.10 – 10.00 og onsdage kl 18.00-18.50

Tilmelding ved Gertie 42160945

Kosmetisk ansigts akupunkturVirkning af Kosmetisk ansigts akupunktur.
Med akupunkturen, masken, laser og de specielle massageteknikker åbnes for gennemstrømningen af blod, væsker og energi til cellerne i huden. Selve nålestikket øger også produktionen af kollagen i huden, så den bliver strammere og glattere.Fordele ved kosmetisk ansigts-akupunktur:
• Skaber en naturlig, sund og levende hud
• Strammer op på slappe ansigtsmuskler
• Reducerer og udglatter rynker og furer
• Forbedrer indsunkne områder
• Tætner porer i huden
• Reducerer og forebygger dobbelthager
• Løfter øjenlåg og hængende mundvige
• Reducerer eller fjerner hævelser og poser under øjnene
• Fremmer en smuk ansigtskulør
Se de flotte billeder af Jeannes behandling på www.clinic-chi.com
eller brug bare linket herunder…
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Rygbehandling med akupunktur.
Her ses et eksempel på en rygbehandling. Vedkommende havde i lang tid haft smerter i det meste af ryggen og havde på det tidspunkt fået 6-8 behandlinger med god effekt. Akupunkturen er god til alle former for rygproblemer.
Diplom i advanceret akupunktur