I Clinic Chi kan du vælge mellem flere forskellige massageformer. Du kan få massage i både Skagen og Frederikshavn 

 

Massage

67_massage

– Forebyggende mod arbejdsskader

– Nedsætter antal sygedage

– Fjerne affaldsstoffer fra muskelvævet
– Styrker immunforsvaret
– Forkorter restitutionstiden efter en skade
– Reducerer muskelspændinger
– Afstressende for krop og sjæl
– Ømme myoser mindskes
– Massage fjerner spændinger og smerter i muskler
– Massagen løsner, fjerner myoser og giver ny energi.

La Stone Massage92_lastone
La Stone er en fantastisk skøn massage oplevelse, hvor der bruges opvarmede sten til at massere med. For at optimere effekten af stenene suppleres med nedkølede sten på udvalgte områder. Ved at kombinere varme og kulde opnår man forøget blodgennemstrømning. La Stone er godt for krop og sjæl.

Cupping125_copping
En kinesisk behandling med ”kopper”

Denne form for massage er speciel velegnet til svære muskelproblemer og stift bindevæv, men kan også anvendes som ren velvære. Cuppingmassagen reducerer appelsinhud og strækmærker, samt styrker immunforsvaret.

Cupping foregår ved, at ”kopper” med undertryk placeres på meridianbaner og ømme områder på ryggen, maven eller benene. Huden er først smurt med en creme, så kopperne let kan trækkes langs meridianbanerne og masserer de spændte områder, uden at der slipper luft ind. På udvalgte akupunkturpunkter kan kopperne få lov at sidde i 5 – 10 min., så myoser løsnes.

Hvor almindelig massage trykker musklerne og vævet sammen, virker cupping massage helt modsat ved at suge og løsne bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres. Giver en behagelig fornemmelse i hele kroppen.