Akupunktur mod stress

Gertie H. Sandfeld

Clinic Chi. Chi betyder energi.

Clinic Chi består af to klinikker, den ene klinik er på Middelbanke 16 i Skagen og den anden er Danmarksgade 19 i Frederikshavn. Klinikkerne ejes og drives af Gertie Haunstrup Sandfeld.

Clinic Chi er en sundhedsklinik.

Vores specialer er at hjælpe folk med: smerter, stress, overgangsalder, søvnløshed og ryglidelser.

Gertie har i øvrigt specialiseret sig i kosmetisk ansigts akupunktur.

Med akupunktur og massage kombineret med det allerbedste og nyeste indenfor lasere, lys og ultralyd opnår vi fantastisk gode resultater.

Gertie Haunstrup Sandfeld

Gertie er uddannet sygeplejerske, akupunktør og qi gonginstruktør. For 21 år siden blev Gertie uddannet sygeplejerske og har arbejdet i det etablerede sundhedssystem indtil 2003. Sideløbende med sygeplejefaget har Gertie taget uddannelsen til akupunktør og Qi Gong og Taiji instruktør.

Gertie har 19 års praksis i akupunktur, massage og undervisning i henholdsvis egen selvstændig virksomhed og på Ruths Hotel i Skagen. Hertil kommer et “sabbatår” som højskolelærer med arbejdsopgaver som foredrag, undervisning i sundhedsfaglige emner og fysisk aktivitet.

“Jeg ser mennesket som en helhed og når du behandles i Clinic Chi, sker det i et samarbejde. Vi bruger coaching og søger at finde årsagen til lidelsen, og gør hvad der skal til for at du  får det bedre. Udover akupunktur og øvrig behandling, indebærer det ofte også en livsstilsredigering, f.eks i form af kostændring, øvelser eller personlig træning.”

Tilskud

Vi er RAB godkendte. Du kan få økonomisk tilskud fra Sygesikringen Danmark til akupunktur.

De fleste sundhedsforsikringer dækker akupunktur. Og som en ekstra service indberetter vi det hele for dig.

Bruger du følgende forsikringsselskaber, Pensam, Danica og Skandia står sygesikringen Danmark for betalingen gennem os.

Qigong og Taiji

Instruktør og centerleder i Qigong og Taiji Yangsheng Center i Frederikshavn med 11 års undervisningserfaring.

Der tilbydes holdundervisning i Qigong og Taiji mandage og onsdage. Der tilbydes en 3 årig Qigong og Taiji instruktøruddannelse. Næste holdopstart er i oktober 2018.

Har 19 års erfaring inden for forskellige stilarter i Qigong, primært Zang Zuang ved Master Lam Kam chuen og Sam Tam og i seneste 3 år i Chinese Health Qigong og Daoyin Yangsheng Qigong. Er elev af Lillian Wong og prof. Yang YuBing.

Uddannet QTY instruktør ved Qigong og Taiji Yangsheng Center i Fredensborg og DGI. Bestået prøve ved Sportsuniversitetet i Bejing med karakteren 3 Duan. Uddannet sygeplejerske og akupunktør. Egen klinisk praksis med akupunktur siden 1998 i 2 klinikker.

Medlem af Praktiserende Akupunktører. (P.A.)

linkedin_logo_11

PA-Logo