Kosmetisk ansigtsakupunktur med Sensai

- Reducer rynker naturligt

Akupunktur stimulerer celledannelse og har derfor en rigtig god effekt på huden i ansigtet. Kosmetisk ansigtsakupunktur med Sensai, reducer rynker naturligt.

Kosmetisk ansigts akupunktur er en helhedsorienteret behandling, hvor der også stilles en generel diagnose. Ubalancer i kroppen viser sig i ansigtet og lider man f.eks af søvnløshed vil der samtidig med ansigtsbehandlingen behandles for søvnløshed. Du får altså to behandlinger i én.

Sensai produkterne der bruges i behandlingen er luxeriøse og indeholder kun naturlige ingredienser, såsom silke og udtræk fra blomster og planter. De lækre produkter fra Sensai har en foryngende effekt på huden og understøtter akupunkturen på fantastisk vis.

Effektiv ansigtsbehandling 

Med ansigtsakupunktur vil du hurtigt opleve øget ansigtsglød, levende hud, og på sigt strammere muskler i ansigtet , reducering af rynker og mindre poser under øjnene. Udover det kosmetiske, vil du også opleve mindre stress og generelt øget velvære. 

Oplever du en anspændthed, eller har du akutte eller kroniske smerter i kroppen? Så tilbyder vi også akupunktur mod stress, smerter, hovedpine, rygestop og meget mere. 

Du kan booke en tid online til de forskellige behandlinger her - og har du brug for mere information, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 42 16 09 45

Book en tid