La Stone er en fantastisk skøn massage

La Stone er en fantastisk skøn massage oplevelse, hvor der bruges opvarmede sten til at massere med. For at optimere effekten af stenene suppleres med nedkølede sten på udvalgte områder. Ved at kombinere varme og kulde opnår man forøget blodgennemstrømning. La Stone er godt for krop og sjæl.

Sådan foregår massagen:

LaStone massage begynder med at der bliver placeret to rækker af varme sten på behandlingsbordet i overensstemmelse med begge sider af ryggen. Terapeuten dækker dem til med et blødt håndklæde for at beskytte dig mod varmen. Derefter placerer terapeuten sten af varierende vægt på kroppens.

Fordelene ved at få LA STONE massage:

  • Forbedrer blodcirkulationen og blodgennemstrømningen i kroppen og kan forhindre mange større og mindre sundhedsmæssige problemer.
  • Reducerer smerte og ubehag under massagen. Selv en dybvævsmassage bliver relativt smertefri, efter at de varme sten er blevet lagt på din krop.
  • Forbedrer stress og forbedrer din mentale klarhed. Dette kan hjælpe med at behandle psykiske lidelser og kan også forbedre hukommelse og fokus.
  • Regulerer symptomer forbundet med smertefulde tilstande, især gigt.
  • Beroliger nerverne og sikrer optimal funktion af nervesystemet.
La Stone Massage
90 min. kr. 1200,-

Bestil tid her

Behandlingen kan kun fås i klinikken i Frederikshavn.