Øreakupunktur - hjælp til rygestop og slankebehandling

Øreakupunktur er stimuleringen af akupunkturpunkter på den ydre øreoverflade til diagnose og behandling af sundhedsforhold i andre områder af kroppen.

Øreakupunktur virker af en række årsager. En mekanisme er, at nerverne fra øret forbindes med reflekscentrene i hjernen. Disse neurologiske veje sender meddelelser til rygmarven og derefter til det relevante kropsområde, der er målrettet. Øreakupunktur hjælper med at lindre smerter og andre symptomer er ved at frigive endorfiner. Forskning har vist, at stimulering af ørepunkter forårsager systemisk frigivelse af endorfiner. Endorfiner bidrager til at skabe en følelse af velvære og lette smerte.

Akupunktur mod rygestop

Der sættes 4 permanente nåle (mikro guldnåle, der skal sidde op til 7 dage inden de tages ud igen)
Nålenes funktion er at mindske rygetrangen, nedsætte vredes- og agressionsniveauet, opretholde kroppens fysiologiske processer, samt virke beroligende under rygestoppet. Rygestop med akupunktur er en særdeles god støtte til et rygestop, dertil skal dog siges at det allervigtigste i et rygestop er motivationen.

Akupunktur som slankebehandling

Der sættes 4 permanåle (mikro guldnåle, der skal sidde op til 7 dage inden de tages ud igen)
Nålenes funktion er at stabilisere blodsukkerniveauet i blodet for derved, at opnå mindre trang til søde sager. Desuden reguleres sult og mæthedfornemmelse.

Posturologi

Posturologi er beskrivelsen og behandlingen af menneskets postur / positur / position eller et mere almindeligt ord; stilling eller holdning.

Vi kan stå op grundet tonus i nogle muskler. Denne tonus/spændthed er ikke under viljens kontrol, men centralt reguleret (fra hjernen) og udgør kroppens stilling. Denne tonus er til tider uens fra side til side og medfører ofte skævhed og smerter.

Vi bruger de posturologiske test, redskaber og korrektionsteknikker til at rette op i kroppens skævheder og dermed fjerner vi ofte årsagen til smertetilstanden.

Bestil tid her